Wer (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wer
Gambar:Wer2013BrentBellMoviePoster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani William Brent Bell
Diprodhuseri Matthew Peterman
Morris Paulson
Steven Schneider
Ditulis déning William Brent Bell
Matthew Peterman
Dibintangi A.J. Cook
Brian Scott O'Connor
Simon Quarterman
Sebastian Roché
Vik Sahay
Dimusiki Brett Detar
Sinématografi Alejandro Martínez
Dibesut déning William Brent Bell
Tim Mirkovich
Perusahaan
prodhuksi
FilmDistrict
Sierra Pictures
Incentive Filmed Entertainment
Prototype
Room 101, Inc.
Dibabar déning FilmDistrict
Tanggal metu
  • Novèmber 16, 2013 (2013-11-16) (Japan)
  • Sèptèmber 23, 2014 (2014-09-23) (United States)
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris

Wer nggih punika filem horor saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013 déning FilmDistric. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara William Brent Bell adhedhasar skénario anggitanipun William Brent Bell lan Matthew Peterman.[1] Juru damel kapasrahaken dhumateng Matthew Peterman, Morris Paulson, lan Steven Schneider. Sawetawis musikipun dipuncakaken déning Brett Detar. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun A.J. Cook, Vik Sahay, Sebastian Roche, Stephani Lemelin, Oakle Pendergast, lan sanèsipun.[2][3] Wer kababar ing surya 16 November 2013 wonten Jepang lan 23 September 2014 wonten Amérikah Sarékat.

Pemain[besut | besut sumber]

  • A.J. Cook minangka Kate Moore
  • Vik Sahay minangka Eric Sarin
  • Sebastian Roché minangka Klaus Pistor
  • Stephanie Lemelin minangka Claire Porter
  • Oaklee Pendergast minangka Peter Porter
  • Angelina Armani minangka Claire's Sister
  • Simon Quarterman minangka Gavin Flemyng
  • Brian Johnson minangka Henry Porter
  • Collin Blair minangka juru warta British (minangka Collin Jay Blair)
  • Brian Scott O'Connor minangka Talan Gwynek
  • Corneliu Ulici minangka Polisi

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "FilmDistrict Takes On 'The Devil Inside' Director's 'Wer'". THR. Dijupuk 16 December 2013. 
  2. "A legend is reborn in the poster for William Brent Bell's Wer". JoBlo. Dijupuk 16 December 2013. 
  3. "Wer Now Howling on VOD". Dread Central. Dijupuk 20 August 2014.