Wektu Indonésia bagéyan Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wektu Indonésia pérangan Tengah utawa WITA (Waktu Indonésia Tengah), iku saka telung zona wektu sing dianggo ing Indonésia. Kaloro zona wektu liyané ya iku WIB lan WIT.

Kawasan sing migunakaké sistem WITA ya iku Sulawesi, Bali, Nusa Tenggara, Kalimantan Kidul, Kalimantan Lor lan Kalimantan Wétan.

WITA padha karo wektu UTC+8.

Pranala njaba[besut | besut sumber]