Wayang Beber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wayang beber nggambarke lakon palagan
Gulungan wayang beber

Wayang iki nganggo beber utawa kain kang digambari. Lumrahe lakone ngenani Kraton Kediri, Ngurawan, Singasari, utawa kondhang déning lakon-lakon carita Panji.

Uga delengen[besut | besut sumber]