Wayang Beber

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Wayang beber nggambarke lakon palagan
Gulungan wayang beber

Wayang iki nganggo beber utawa kain kang digambari. Lumrahe lakone ngenani Kraton Kediri, Ngurawan, Singasari, utawa kondhang déning lakon-lakon carita Panji.

Uga delengen[edit | edit source]