Wates kesalahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wates kesalahan iku istilah jroning statistik sing nuduhaké gedhéné kesalahan (error) ana ing sampel sing dipilih sacara acak jroning sawijining survey. Yèn ukuran margin kesalahané luwih gedhé, luwih adoh keyakinan marang sawijining survey saka asil aing "sakbeneré", ya iku angka asil saka kabèh populasi.

Daftar Pustaka[besut | besut sumber]

  • Sudman, Seymour and Bradburn, Norman (1982). Asking Questions: A Practical Guide to Questionnaire Design. San Francisco: Jossey Bass. ISBN 0-87589-546-8
  • Wonnacott, T.H. and R.J. Wonnacott (1990). Introductory Statistics (5th ed. ed.). Wiley. ISBN 0471615188. 

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • Cithakan:Mathworld
  • Stokes, Lynne; Tom Belin (2004). "What is a Margin of Error?" (PDF). What is a Survey?. Survey Research Methods Section, American Statistical Association. pp. 63–67. Retrieved 2006-05-31.  Cite uses deprecated parameter |coauthors= (help)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wates_kesalahan&oldid=984788"