Warureja, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Warureja
Kacamatan
Nagara  Indonésia

Warureja iku kacamatan ing kabupatèn Tegal, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kantor kacamatan dumunung ing Jl. AMD 5 Sukaraja, Warureja[1].

Désa-désa[besut | besut sumber]

  • Désa Banjaragung, kodhe désa: 332817009
  • Désa Banjarturi, kodhe désa: 332817006
  • Désa Demangharjo, kodhe désa: 332817005
  • Désa Kedungjati, kodhe désa: 332817002
  • Désa Kedungkelor, kodhe désa: 332817007
  • Désa Kendayakan, kodhe désa: 332817003
  • Désa Kreman, kodhe désa: 332817011
  • Désa Rangimulya, kodhe désa: 332817012
  • Désa Sidomulya, kodhe désa: 332817001
  • Désa Sigentong, kodhe désa: 332817010
  • Désa Sukareja, kodhe désa: 332817008
  • Désa Warureja, kodhe désa: 332817004

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng Data_Kacamatan_Warureja

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warureja,_Tegal&oldid=1045557"