WYSIWIG

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

WYSIWG (dipocapaké / wɪziwɪɡ /) iku cekakan saka ukara Basa Inggris What You See Is What You Get (Maknané : Apa Sing Panjenengan Pirsani Iku Apa sing Panjenengan Tampa). Istilah iki dipigunakaké sajeroning Komputasi kanggo nggambaraké sawijining sistem ya iku kontèn sing pinuju disunting bakal katon padha persis karo asil weton pungkasan, sing manawa wujud dhokumèn cithak, kaca wèb, slide presentasi, utawa malah pengaturan cahya kanggo acara teater.