WP:GOLÈK

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kothak panggolèkan

Kanggo golèk artikel sajeroning Wikipedia:

  • Bakal tansah ana kothak panggolèkan cilik ing sisih dhuwur tengen layar kanthi tulisan golèk kanthi gambar lup. Cukup ketikaké tembung-tembung sing dipikarepaké sajeroning kothak panggolèkan mau lan pencèt tombol Enter ing papan ketik, utawa klik simbol lup mau.