Viktor Kassai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Viktor Kassai (lair tanggal 10 September 1975) iku sawijining wasit bal-balan saka Hongaria. Dhèwèké wis dadi wasit FIFA wiwit taun 2003.