Vikas Swarup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Vikas Swarup
VikasSwarup.jpg
Lair Allahabad, Uttar Pradesh, India
Pakarya Novèlis, PNS
Bangsa India Flag of India
Gènre Realisme
Situs jaringan
http://www.vikasswarup.net

Vikas Swarup (basa Hindi: विकास स्वरूप; Urdu: وکاس سوروپ ) iku sawijining novèlis lan diplomat India sing wis tau njabat ing Turki, Amérika Sarékat, Ethiopia, Inggris, Afrika Kidul lan Jepang. Dhèwèké misuwur amarga novèl-novèlé, ya iku Q & A lan Six Suspects.

Kauripan awal[besut | besut sumber]

Vikas Swarup lair ing Allahabad, Uttar Pradesh ing satengahing kulawarga pengacara. Dhèwèké sekolah ing Boys' High School & College, Allahabad lan nerusaké stuédiné ing Universitas Allahabad kanthi subjèk Psikologi, Sajarah lan Filsafat.

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Vikas Swarup palakrama karo Aparna lan duwé anak lanang loro, Aditya lan Varun. [1]

Bibliografi[besut | besut sumber]

Crita cekak[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Wawancara lan artikel[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vikas_Swarup&oldid=991864"