Vikas Swarup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vikas Swarup
VikasSwarup.jpg
Lair Allahabad, Uttar Pradesh, India
Pakarya Novèlis, PNS
Bangsa India Indhi
Gènre Realisme
Situs jaringan
http://www.vikasswarup.net

Vikas Swarup (basa Hindi: विकास स्वरूप; Urdu: وکاس سوروپ ) iku sawijining novèlis lan diplomat India sing wis tau njabat ing Turki, Amérika Sarékat, Ethiopia, Inggris, Afrika Kidul lan Jepang. Dhèwèké misuwur amarga novèl-novèlé, ya iku Q & A lan Six Suspects.

Kauripan awal[besut | besut sumber]

Vikas Swarup lair ing Allahabad, Uttar Pradesh ing satengahing kulawarga pengacara. Dhèwèké sekolah ing Boys' High School & College, Allahabad lan nerusaké stuédiné ing Universitas Allahabad kanthi subjèk Psikologi, Sajarah lan Filsafat.

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Vikas Swarup palakrama karo Aparna lan duwé anak lanang loro, Aditya lan Varun. [1]

Bibliografi[besut | besut sumber]

Carita cekak[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Wawancara lan artikel[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata