Vikas Swarup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vikas Swarup
VikasSwarup.jpg
LairAllahabad, Uttar Pradesh, India
PakaryaNovèlis, PNS
BangsaIndia Indhi
GènreRealisme
Situs jaringan
http://www.vikasswarup.net

Vikas Swarup (basa Hindi: विकास स्वरूप; Urdu: وکاس سوروپ ) iku sawijining novèlis lan diplomat India sing wis tau njabat ing Turki, Amérikah Sarékat, Ethiopia, Inggris, Afrika Kidul lan Jepang. Dhèwèké misuwur amarga novèl-novèlé, ya iku Q & A lan Six Suspects.

Kauripan awal[besut | besut sumber]

Vikas Swarup lair ing Allahabad, Uttar Pradesh ing satengahing kulawarga pengacara. Dhèwèké sekolah ing Boys' High School & College, Allahabad lan nerusaké stuédiné ing Universitas Allahabad kanthi subjèk Psikologi, Sajarah lan Filsafat.

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Vikas Swarup palakrama karo Aparna lan duwé anak lanang loro, Aditya lan Varun. [1]

Bibliografi[besut | besut sumber]

Carita cekak[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Wawancara lan artikel[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]