Vicky Shu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Vicky Shu

Vicky Veranita Yudhasoka utawa kang luwih ditepungi kanthi jeneng Vicky Shu (lair ing Cilacap, 8 Juli 1987; umur 30 taun).[1] Vicky Shu iku salah sijiné penyanyi kang asalé saka Indonésia.[1] Nalika taun 2010, Vicky Shu nggawé album solo kang judhulé "Drink Me".[1] Album iki nduwé lagu andhelan kang judhulé "Mari Bercinta 2". Vicky Shu kerep nyanyi ing acara-acara musik kang disiyaraké ing tivi.[1] Saliyané nyanyi, Vicky Shu uga bisa dolanan gitar.[1]

Vicky Shu iku salah sijiné finalis Miss Indonesia 2007 kang makili Provinsi Jawa Tengah.[1] Vicky Shu éntuk gelar Miss kulit kang paling éndah.[2] Vicky Shu iku anak wadon pambarep saka pasangan Dicky Yudhosoko lan Hj Faiza Aljufri.[1] Vicky Veranita Yudhasoka Shu iku duwé hobi maca, nonton DVD, lan travelling.[1] Vicky uga duwé hobi nembang wiwit cilik.[1] Saliyané bisa dolanan gitar, Vicky uga bisa dolanan piano, lan drum.[1]

Vicky sinau nyanyi kanthi cara otodidak.[1] Vicky wiwit seneng nyanyi sawisé nonton filemé Judy Garland kang judhulé The Wizard of Oz.[1] Film iki kalebu salah sijnié filem klasik kang diprodhuksi taun 1939.[1] Pengalaman nyanyi ing panggung iku ditampa Vicky nalika sekolah ing kelas 3 SD YKPP 1 Cilacap.[1] Saliyané iku Vicky uga tau lès piano lan dolanan lagu-lagu klasik ngganggo piano.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o tabloidbintang.com(diundhuh tanggal 5 September 2011)
  2. ^ slidegossip.com(diundhuh tanggal 5 September 2011)