Vichyssoise

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Vichyssoise
Vichyssoise.jpg
Panggonan asalFrance, Vichy
Hawa ajanganCold
Woworan pokokLeeks, onions, potatoes, cream, chicken stock
Buku masakan: Vichyssoise  Médhia: Vichyssoise

Vichyssoise ( /ˌvɪʃiˈswɑːz/ VISH-ees-WAHZ ; pocaping cara Prancis: [vi.ʃi.swaz] ) punika salah sawijining olahan sup digawe saka nggodhok lan pureed bawang, bawang, kentang, krim, lan Simpenan pitik . Biasane digawe adhem nanging bisa dipangan panas.

Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné

Referensi[besut | besut sumber]