Menyang kontèn

Velika Morava

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Velika Morava
Masalah skrip: Fungsi "getImageLegend" ora ana.
Kapernah
Kahanan fisik
PungkasanéDanube, west of Smederevo, Serbia
Dawané185 km (493 km)

‘’’Velika Morava’’’ utawa Great Morava (Aksara Sirilik Serbia: Велика Морава, Velika Morava) iku pérangan pungkasan saka Kali Morava (Cyrillic: Морава), sawijining sistem kali utama ing Serbia.