Velika Morava

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Velika Morava
Srbija reka Morava1.JPG
Kapernah
Kahanan fisik
PungkasanéDanube, west of Smederevo, Serbia
Dawané185 km (493 km)

‘’’Velika Morava’’’ utawa Great Morava (Aksara Sirilik Serbia: Велика Морава, Velika Morava) iku pérangan pungkasan saka Kali Morava (Cyrillic: Морава), sawijining sistem kali utama ing Serbia.