Velika Morava

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Velika Morava (Велика Морава)
Tuk Stalać, central Serbia, from Zapadna Morava and Južna Morava
Sawangan Danube, west of Smederevo, Serbia
Nagara sing diilèni Serbia, Montenegro, Macedonia, Bulgaria
Dawa 185 km (493 km)
Rata-rata debit 255 m³/s at the mouth
Tlatah ilèn kali 37,444 km²

‘’’Velika Morava’’’ utawa Great Morava (Aksara Sirilik Serbia: Велика Морава, Velika Morava) iku pérangan pungkasan saka Kali Morava (Cyrillic: Морава), sawijining sistem kali utama ing Serbia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Velika_Morava&oldid=865432"