Urutané turunan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Sebutan urutan turunan ing Jawa:

  • Urutan munggah: Anak, bapak/ibu, embah, buyut, canggah, warèng, udheg-udheg, gantung siwur, grepak sénthé, tebu sinosog, petarangan bubrah, amun-amun.
  • Urutan mudhun: Bapak/ibu, anak, putu, buyut, canggah, warèng, udheg-udheg, gantung siwur, grepak sénthé, tebu sinosog, petarangan bubrah, amun-amun.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Urutané_turunan&oldid=428410"