Menyang kontèn

Université Paris-Sud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Université Paris-Sud minangka universitas Prancis sing digawe tanggal 1 Januari 1971. Iki ilang tanggal 1 Januari 2020 kanggo Universitas Paris-Saclay sawise diterbitake ing Jurnal Resmi dekrit nggawe universitas anyar tanggal 5 November 2019.[1]

Guru misuwur[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]