Unforgettable (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Unforgettable
Unforgettable 2017 poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Denise Di Novi
Diprodhuseri
  • Denise Di Novi
  • Alison Greenspan
  • Ravi D. Mehta
Ditulis déning Christina Hodson
Dibintangi
Dimusiki Toby Chu
Sinématografi Caleb Deschanel
Dibesut déning Frédéric Thoraval
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Warner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • 21 April 2017 (2017-04-21) (Amérika Sarékat)
Suwéné
100 menit[1]
Nagara Amérika Sarékat
Basa Basa Inggris
Rantaman $12 yuta[2]
Kalarisan $17.8 yuta[1]

Unforgettable punika filem thriller saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Denise Di Novi, adhedhasar skénario anggitanipun Christina Hodson lan David Leslie Johnson, ingkang nyariyosaken babagan sesambetan antawisipun Tessa Connover kaliyan tilas sémahipun, David, ingkang sampun mboten saged dipundandani malih. Ingkang maragani filem punika antawisipun Katherine Heigl, Rosario Dawson, Geoff Stults, Isabella Rice, lan Cheryl Ladd. Pandamelan filem punika kawiwitan surya 17 Agustus 2015 ing Los Angeles. Unforgettable punika filem kaping pisan ingkang dipunsutradarani Di Novi. Filem punika dipunbabar kagem sagung pamirsa ing surya 21 April 2017 déning Warner Bros.

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing surya 9 Januari 2014 dipunwartosaken bilih Warner Bros. sampun ngaturi Amma Asante supados sumadyo nyutradarani filem Unforgettable, Denise Di Novi badhé ngayahi jejibahan minangka juru damel sesarengan Alison Greenspan, sawatawis Christina Hodson nganggit skénario. Ing surya 2 Desember2014, Kate Hudson lan Kerry Washington nyawiji ing filem punika, kadhapuk minangka juru paraga baku, ngengingi satunggalipun tiyang jaler ingkang dipunancem déning tilas sémahipun. Ing 22 Juni 2015, sasampunipun sutradara Asante, paraga wanita Hudson lan Washington medal saking proyek punika, dipunpratélakaken bilih juru damel badhé dipunayahi déning Di Novi ingkang ngrangkep minangka sutradara. Ugi kawartosaken bilih David Leslie Johnson ugi mbiyantu minangka panganggit skénario sesaringan kaliyan Hodson. Ing surya 12 Agustus 2015, Katherine Heigl mratélakaken sumadya nyengkuyung filem punika kanthi maragani minangka Tessa Connover. Ing dinten ingkang sami, Rosario Dawson ugi katetepaken minangka sémah énggalipun Julia Banks. Ing surya 21 Agustus 2015, sawenèh juru paraga sanèsipun ugi dipunwartosaken nyawiji, antawisipun Geoff Stults minangka David, Isabella Rice minangka Lily, Cheryl Ladd minangka ibu Connover. Simon Kassianides, Whitney Cummings, lan Robert Wisdom. Ravi D. Mehta lan Emanuel Michael kacathet ndhèrèk lelabet minangka juru damel filem punika, kasengkuyung déning para punggawa kreatif antawisipun sinematografer Caleb Deschanel, Nelson Coates, Frédéric Thoraval, lan Marian Toy.[3][3][4][5][6]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Unforgettable (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk August 12, 2017. 
  2. ^ "'Fate' to top box office as Hollywood awaits 'Guardians of the Galaxy". LA Times. Dijupuk April 19, 2017. 
  3. ^ a b c d e f Evry, Max (August 21, 2015). "Unforgettable Begins Production with Katherine Heigl and Rosario Dawson". comingsoon.net. Dijupuk August 22, 2015. 
  4. ^ a b Kit, Borys (August 12, 2015). "Rosario Dawson Joining Katherine Heigl in 'Unforgettable' Thriller (Exclusive)". hollywoodreporter.com. Dijupuk August 22, 2015. 
  5. ^ "A surprise bump? Rosario Dawson unveils a burgeoning baby belly in a orange maxi dress... but it's all for upcoming role in Unforgettable". dailymail.co.uk. August 20, 2015. Dijupuk August 22, 2015. 
  6. ^ "Whoa, Nelly! Katherine Heigl has the world seeing double as she enlists the help of a doppelganger stuntwoman on to ensure she is ready to ride". dailymail.co.uk. August 21, 2015. Dijupuk August 22, 2015. 
  7. ^ Kroll, Justin (August 12, 2015). "Katherine Heigl to Star in Warner Bros. Thriller ‘Unforgettable’ (EXCLUSIVE)". variety.com. Dijupuk August 22, 2015. 
  8. ^ a b c d Pedersen, Erik (August 21, 2015). "Ella Anderson Joins ‘Mother’s Day’ Cast; Cheryl Ladd Is ‘Unforgettable’". deadline.com. Dijupuk August 22, 2015. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]