Udhun-Udhunan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Udhun-Udhunan, ya iku upacara selametan kang dileksanaake ing wulan Syawal ing Makam Bonokeling, désa Pekuncen, Kacamatan Jatilawang.