Twardogóra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Twardogóra
POL Twardogóra COA.svg
Lambang Twardogóra
120px
Lokasi Twardogóra
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Twardogóra
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Twardogóra (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.