Twardogóra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Twardogóra
POL Twardogóra COA.svg
Lambang Twardogóra
120px
Lokasi Twardogóra
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Twardogóra
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Twardogóra (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Twardogóra&oldid=1002046"