Menyang kontèn

Tusan, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tusan
Désa
Tusan kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Tusan
Tusan
Tusan kapernah ing Bali
Tusan
Tusan
Tusan kapernah ing Indonesia
Tusan
Tusan
Koordhinat: 8°32′30″S 115°22′16″E / 8.54162°S 115.37111°E / -8.54162; 115.37111Koordhinat: 8°32′30″S 115°22′16″E / 8.54162°S 115.37111°E / -8.54162; 115.37111
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2004

Tusan iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung