Tung Desem Waringin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tung-Desem-Waringin-239x300.jpg

Tung Desem Waringin ya iku pelatih sukses No.1 ing Indonesia (Majalah Marketing) lan mlebu sajeroning salah siji tokoh The Most Powerful People & Ideas in Business 2005 (Majalah SWA). Dhèwèké uga pembicara kang wis tau ngomong marang punjul 100,000 wong ing donya.[1]

Lair[besut | besut sumber]

Tung Desem Waringin lair ing Surakarta, tanggal 22 Dhésèmber 1967.[2]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Tung Desem Waringin éntuk gelar Sarjana Hukum saka Universitas Sebelas Maret, Surakarta taun 1992.[2]

Karya[besut | besut sumber]

Buku karyané kanthi judhul “Financial Revolution” éntuk penghargaan saka Museum Rekor Indonesia (MURI) dadi buku inspirasional pertama kanthi penjualan tekan 10.511 ing dina pertama metu.[2]

Kulawarga[besut | besut sumber]

Garwane Tung ya iku Suryani Untoro lan wis patutan 3, ya iku Tung Waldo Kamajaya, Tung Alta Kania, lan Tung Tiago Masimo..[3]

Karier ing BCA[besut | besut sumber]

Dhèwèké naté nyambut gawé ing BCA kanthi prestasi:

  1. Kasil Audit paling apik ing Indonesia
  2. Pertumbuhan Kertu ATM gedhé dhéwé ing Indonesia
  3. Pertumbuhan Kertu Kredit gedhé dhéwé ing Indonesia
  4. Mulihake manèh BCA nalika ing Rush taun 1998
  5. Tingkat mati mesin ATM paling endhep ing Indonesia.[4]

Prestasi Tung Desem Waringin nalika kuliah[besut | besut sumber]

  1. Mahasiswa teladan
  2. Juara lomba karya tulis ilmiah (LKTI) tingkat universitas
  3. LKTI tingkat regional B (DKI Jakarta, Jabar, Jateng, DIY)
  4. Juara II LKTI tingkat nasional taun 1989
  5. Juara I cepat tepat P4 tingkat Fakultas Hukum UNS
  6. Juara I cepat tepat P4 tingkat Universitas
  7. Juara I cepat tepat P4 tingkat Wewengkon
  8. Juara III cepat tepat P4 tingkat Provinsi Jawa Tengah
  9. Piagam liya kang jumlahe ana 32.[4]

Prestasi[besut | besut sumber]

Saben dina Setu jam 5 sore, dhèwèké ngasuh acara “SmartWealth” kang disiarke radio SMART FM. Ing wektu lowong dhèwèké dadi kolumnis rubrik “Road To Be Wealthy” ing Majalah Warta Bisnis.[1]

Dhèwèké naté ngisi acara “Bincang Pagi” ing Metro TV kanthi topik “Bagaimana merevolusi hidup” lan ngisi Clip Tips Robert T. Kiyosaki ing Metro TV.[5]

Dhèwèké konsultan perusahaan kang naté ningkatake pendhapatan saka sawijining Media Iklan Gratis ing Jakarta akèhé ping 16 lipat ing wektu sewulan. Ningkatake 100% penjualan ing “MANET” Toko Busana Muslim ing Tanah Abang. Ningkatake 100% Aset Bank Lestari ing Jl. Teuku Umar 121 Denpasar Bali & 2.000% kredit sepeda motore ing Bali. Sarta bisa ningkatake penjualan rata2 40% saka total 9.800 Sales saka Columbia Elektronik lan Furnitur, mung ing wektu sewulan sawisé training. Sales shampoo Selsun munggah 200%. Nggawe Perusahaan Properti Coldwell Banker Sigit Tangerang dadi Top Office suwéné 3 wulan, penjualan ing Millenium Handphone & Accessories munggah 500%. Ningkatake penjualan Gapura Prima Group (The Bellezza, Bellagio) 400% mung ing wektu sewulan sawisé training.[5]

Kepilih dadi “10 Eksekutif 2003″ versi Lions Club Surabaya Patria lan Jawa Pos Group.[1]

Kepilih déning Museum Rekor Indonesia (MURI) dadi Penulis Buku Inspirasional Pertama “Financial Revolution” ing Indonesia kang adole punjul 10.511 exemplar ing dina pertama metu.[5]

Kepilih déning Museum Rekor Indonesia (MURI) amarga éntuk 4 Rekor MURI kanggo Buku “Marketing Revolution” Rekor Penjualan Buku 38.878 Eksemplar ing dina hari pertama.[5]

Pembicara paling apik ing Indonesia, Motivator paling rame & Pelatih Sukses No.1 ing Indonesia Versi Majalah Marketing.[1]

kepilih dadi The Most Powerful People In Business 2005 Versi Majalah SWA. Dhèwèké uga Konsultan pribadi, bisa mbiyantu ngowahi wong dadi percaya dhiri, marekake wong trauma, phobia, bulimia, kecandhu rokok, wong lemu dadi kuru, nggawe breakthrough sukses wiwit saka anak tani tekan anak mantan Présidhèn Indonesia, saka lulusan SD tekan lulusan Dhoktor, uga Top Eksekutif lan Selebritis. Kanggo iku kabèh mau dhèwèké ana ing ranking paling dhuwur ing Majalah Pilar Bisnis edisi November 2002 dadi pelatih kang bisa ngowahi CEO utawa Top Eksekutif dadi luwih hebat manèh.[5]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d [1] Tung Desem Waringin(diaksés tanggal 17 September 2011)
  2. a b c [2] Tung Desem Waringin(diaksés tanggal 17 September 2011)
  3. [3] Tung Desem Waringin(diaksés tanggal 17 September 2011)
  4. a b [4] Tung Desem Waringin(diaksés tanggal 17 September 2011)
  5. a b c d e [5] Tung Desem Waringin(diaksés tanggal 17 September 2011)