Tuliszków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tuliszków
Tuliszkow Center.JPG
Dalan ing Tuliszków kanthi Gréja Santo Vitalis minangka latar wuri
Coat of arms of Tuliszków
Coat of arms
Tuliszków kapernah ing Poland
Tuliszków
Tuliszków
Koordhinat: 52°4′36″N 18°17′38″E / 52.07667°N 18.29389°E / 52.07667; 18.29389
Nagara Polen
VoivodeshipPolen Magung
KabupatènTurek
GminaTuliszków
Laladan
 • Gunggung7,04 km2 (272 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung3.393
 • Pepadhet4.8/km2 (12/sq mi)
Kodhe pos62-740
Situs wèbhttp://www.tuliszkow.pl


Tuliszków diucapaké [tuˈliʂkuf] iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3.406 jiwa (ing 2004).