Tuliszków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tuliszków
POL Tuliszków COA.svg
Lambang Tuliszków
120px
Lokasi Tuliszków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tuliszków
Situs wèb resmi: www.tuliszkow.pl
Pulitik
Walikutha: ...

Tuliszków (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.