Tuliszków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tuliszków
Tuliszkow Center.JPG
Dalan ing Tuliszków kanthi Gréja Santo Vitalis minangka latar wuri
Coat of arms of Tuliszków
Coat of arms
Tuliszków kapernah ing Poland
Tuliszków
Tuliszków
Koordhinat: 52°4′36″N 18°17′38″E / 52.07667°N 18.29389°E / 52.07667; 18.29389
Nagara  Polen
Voivodeship Polen Magung
Kabupatèn Turek
Gmina Tuliszków
Laladan
 • Gunggung 7,04 km2 (272 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 3.393
 • Pepadhet 4.8/km2 (12/sq mi)
Kodhe pos 62-740
Situs wèb http://www.tuliszkow.pl


Tuliszków diucapaké [tuˈliʂkuf] iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3.406 jiwa (ing 2004).