Trzciel

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Trzciel
POL Trzciel COA.svg
Lambang Trzciel
120px
Lokasi Trzciel
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Trzciel
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Trzciel (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trzciel&oldid=1001817"