Trygve Lie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Trygve Lie
Trygve Lie

Mangsa Kalenggahan
2 Februari 1946 – 10 November 1952
Pangageng sadurungé Gladwyn Jebb
Pengganti Dag Hammarskjöld

Lair 16 Juli 1896
Oslo, Norwegia
Surud 30 Desember 1968
Geilo, Norwegia
Kabangsan norwegian
Pasangan Hjørdis Jørgensen

Trygve Halvdan Lie (Swara /ˌtɾygʋə 'li:ə/) (16 Juli 189630 Desember 1968) punika satunggiling pulitikus Norwegia. Periode 1946 - 1952, panjenenganipun tampil pisanan minangka Sekretaris Jendral Perserikatan Bangsa-bangsa.

Pranala njawi[sunting | Owah sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Gladwyn Jebb
Sekretaris Jenderal PBB
1946-1952
Diganti déning:
Dag Hammarskjöld


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trygve_Lie&oldid=829320"