Trygve Lie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Trygve Lie
Trygve Lie.jpg
Sekretaris Jendral Perserikatan Bangsa-bangsa Kaping-1
Lungguh
2 Februari 1946 – 10 November 1952
Kadhisiki Gladwyn Jebb
Kagantèni Dag Hammarskjöld
Rerincèn priangga
Lair 16 Juli 1896
Oslo, Norwegia
Pati 30 Desember 1968
Geilo, Norwegia
Bangsa norwegian
Sisihan Hjørdis Jørgensen

Trygve Halvdan Lie (Ngenani wuni iki /ˌtɾygʋə 'li:ə/ ) (16 Juli 189630 Desember 1968) punika satunggiling pulitikus Norwegia. Periode 1946 - 1952, panjenenganipun tampil pisanan minangka Sekretaris Jendral Perserikatan Bangsa-bangsa.

Pranala njawi[besut | besut sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Gladwyn Jebb
Sekretaris Jenderal PBB
1946-1952
Diganti déning:
Dag Hammarskjöld



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trygve_Lie&oldid=1089836"