Triyaningsih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Triyaningsih
Triyaningsih.jpg
Triyaningsih ing maraton Summer Olympics 2012
Pratélan pribadi
Bangsa  Indonésia
Lair (1987-05-15) 15 Mèi 1987 (umur 30)
Semarang, Indonésia
Dhuwur 1.47 m (4 ft 10 in)[1]
Bobot 40 kg (88 lb)
Situs jaringan www.triyaningsih.com
Sporet
Nagara  Indonésia
Sporet Atlètik
Acara Maraton

Triyaningsih (lair 15 Mèi 1987; umur 30 taun) iku atlit mlayu-adoh Indonésia.[2] Dhèwèké mèlu tandhing ing babagan maraton ing Summer Olympics 2012 kanthi urutan 84 lan suwéné 2:41:15.[3]

Cathetaning tetandhingané[besut | besut sumber]

Taun Tetandhingan Glanggang Urut Acara Cathetan
Makili  Indonésia
2007 Southeast Asian Games Nakhon Ratchasima, Thailand 1 5.000 m 15:54.32
1 10.000 m 34.07.35
2009 Southeast Asian Games Vientiane, Laos 1 5.000 m 15:56.79
1 10.000 m 34:52.74
2010 Asian Games Guangzhou, Cina 9 10.000 m 33:07.45
4 Maraton 2:31:49
2011 Asian Championships Kobe, Jepang 6 5.000 m 16:05.18
Universiade Shenzhen, Cina 10 5.000 m 16:26.06
4 10.000 m 34:04.92
Southeast Asian Games Palémbang, Indonésia 1 5.000 m 16:06.37
1 10.000 m 34:52.74
1 Maraton 2:45:35
2012 Olympic Games London, Karajan Manunggal 84 Maraton 2:41:15
2013 Southeast Asian Games Naypyidaw, Myanmar 2 5.000 m 16:24.36
1 10.000 m 34:32.68
2015 Southeast Asian Games Singgapur 1 5.000 m 16:18.06
1 10.000 m 33:44.53
2017 Islamic Solidarity Games Baku, Azerbaijan 8 5.000 m 17:57.52

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Women's Marathon: Results". SEA 2015. Dijupuk 2015-06-11. 
  2. ^ "Triyaningsih". London 2012. Dijupuk 2012-08-09. 
  3. ^ "Women's Marathon: Results". London 2012. Dijupuk 2012-08-09. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]