Triskaidekafobia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Triskaidekafobia iku rasa wedi irasional karo angka 13. Bab iki kerep dianggep takayul. Kawedèn marang dina Jemuwah sing tiba ing tanggal telulas diarani paraskavedekatriafobia utawa friggatriskaidekafobia.