Triskaidekafobia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Triskaidekafobia iku rasa wedi irasional karo angka 13. Bab iki kerep dianggep minangka takayul. Kawedèn marang dina Jemuwah sing tiba ing tanggal telulas diarani paraskavedekatriafobia utawa friggatriskaidekafobia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Triskaidekafobia&oldid=814689"