Trem, Antologi Crita Cekak

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Trem Antologi Crita Cekak
Trem.jpg
Panganggit Suparto Brata
Nagara Indonésia
Basa Jawa
Aliran Roman
Pambabar Pustaka Pelajar Yogyakarta
Surya pambabaran
2007
Kaca 316 kaca
ISBN 979-9289-62-9

Judhul[besut | besut sumber]

  • Trem, Antologi carita cekak

Panganggit[besut | besut sumber]

Penerbit[besut | besut sumber]

Taun Metu[besut | besut sumber]

Katrangan[besut | besut sumber]

Kumpulan 20 cerkak iki kaisi saka anggitané Suparto Brata ing antara taun 1960-1993. Cerkak-cerkak iku naté kababar ing sawetara medhia basa Jawa ya iku Panjebar Semangat, Jaya Baya, Kembang Brayan, Dharma Nyata, lan Jawa Anyar. Cerkak kang asesirah Trem dadi pambuka buku. Crita iki ngenani wong lanang sing jenengé Dulmawi. Dhèwèké asring nemoni kenya manis ing trèm. Critané nganggo basa surabayaan.

Karya Suparto Brata liyané[besut | besut sumber]

Buku-buku sastra Jawa lan Indonésia kang katulis antara liya:

Abasa Jawa[besut | besut sumber]

Abasa Indonésia[besut | besut sumber]

Delengen Uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]