Traveloka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Traveloka.com
PT Trinusa Travelindo
250px
Jinising situs
Pemesanan tiket pesawat dan hotel online
Ana ing basa Indonesia, Inggris, Thai, Melayu, Vietnam
Kantor gedhé Jakarta, Indonesia
Laladan kang kaopènan
Wong kunci Derianto Kusuma, Ferry Unardi, Albert Zhang
Indhustri Perdagangan elektronik, Agen perjalanan online
Employees 400 lebih (tengah 2015)
Slogan(s) Traveloka Dulu, _______ Kemudian
Situs jaringan www.traveloka.com
Urut Alexa 110 Indonesia, 4286 global (April 2017)
Kababar Februari 2012
Setatus saiki Aktif

Traveloka ya iku perusahaan sing nyediakaké layanan pesen tiket pesawat lan hotel liwat joring kanggo plesir utāwā lunga nang saubenging Indonesia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]