Total E&P Indonesie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Total E&P Indonesie
PMA
IndhustriMinyak lan Gas bumi
Kantor gedhéBalikpapan Head Office, Jakarta, Indonesia
BabonTotal S.A.
Sana jaringanhttp://www.total.com/

Total E&P Indonesie ya iku minangka Kontraktor Kontrak Kerja Sama (KKKS) BPMIGAS, Total E&P Indonesie kang moproduksi migas saka lapangan Bekapai, Handil, Tunu lan Peciko kang dumunung ana ing Kabupaten Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala nyaba[besut | besut sumber]