Tony Kanaan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Tony Kanaan
Kewarganegaraan Brazil
IZOD IndyCar Series 2018
Mangsa dhebut 2002
Tim saiki KV Racing Technology
Montor no. 11
Tim sadurungé Andretti Autosport
Mo Nunn Racing
Tasman Motorsports
Start 169
Menang 15
Pole 11
Lap paling cepet 14
Asil paling apik 1st ing 2004

Antoine Rizkallah Kanaan Filho, utawa kang luwih kondhang kanthi jeneng Tony Kanaan (lair ing Salvador, Brazil, 31 Dhésèmber 1974; umur 43 taun) ya iku sawijining pembalap mobil profésional saka Brasil keturunan Lebanon. Saikine dhèwèké mbalap ing ajang IndyCar Series.

Kanaan ya iku juara umum IndyCar mangsa 2004. Saliyané iku dhèwèké uga kasil ing lomba Indianapolis 500 2013.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Brasil-bio-stub