Tomat purée

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sendok teh puree tomat

Pure tomat minangka cuweran kenthel sing digawe saka masak lan tomat sing nyaring. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Bedane pasta tomat, tomat, lan tomat yaiku konsistensi ; puree tomat nduweni konsistensi sing luwih kenthel lan rasane luwih jero tinimbang saos. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné