Tom James

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tom James
Thomas James 2014.jpg
James main kanggo Cardiff City ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Thomas Lynn James[1]
Tanggal lair (1996-04-15) 15 April 1996 (umur 25)
Papan lair Cardiff, Wales
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Wigan Athletic
(nyileh saka Hibernian)
Angka 27
Karir nom
2004–2013 Cardiff City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2017 Cardiff City 1 (0)
2017–2019 Yeovil Town 78 (6)
2019– Hibernian 6 (0)
2020–Wigan Athletic (nyileh) 3 (1)
Tim nasional
2014 U-19 Wales 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:08, 8 Oktober 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:01, 27 Juli 2019 (UTC)

Tom James (lair 15 April 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Bek kanggo Wigan Athletic.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Clubs submit retained and released lists". Premier League. 23 May 2014. Dibukak ing 8 August 2014.
  2. "Player Profiles – Tom James". Yeovil Town F.C. Dibukak ing 16 January 2017.