Menyang kontèn

Tom Eaves

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tom Eaves
Katerangan priangga
Jeneng dawa Thomas James Eaves[1]
Tanggal lair (1992-01-14) 14 Januari 1992 (umur 32)[2]
Papan lair Liverpool, Inggris
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Hull City
Angka 9
Karir nom
000?–2007 Crewe Alexandra
2007–2009 Oldham Athletic
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 Oldham Athletic 15 (0)
2010–2016 Bolton Wanderers 4 (0)
2012–2013Bristol Rovers (nyileh) 16 (7)
2013Shrewsbury Town (nyileh) 10 (6)
2013Rotherham United (nyileh) 8 (0)
2013–2014Shrewsbury Town (nyileh) 25 (2)
2014–2015Yeovil Town (nyileh) 5 (0)
2015Bury (loan) 9 (1)
2016–2017 Yeovil Town 40 (4)
2017–2019 Gillingham 84 (38)
2019– Hull City 66 (9)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:32, 1 May 2021 (UTC).


Thomas James Eaves (lair 14 Januari 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Penyerang kanggo Hull City.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Notification of shirt numbers: Hull City" (PDF). English Football League. kc. 33. Dibukak ing 15 October 2019.
  2. a b "Tom Eaves: Overview". Premier League. Dibukak ing 15 October 2019.