Tom's Silver

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordhinat: 7°49′15″S 110°24′01″E / 7.820707°S 110.40016°E / -7.820707; 110.40016 Tom's Silver ya iku salah sawijining pusering pablanjan pérak sing kondhang ing kutha Yogyakarta[1][2]. Tom's Silver iki prenahé ana ing Dalan Ngeksigondo No.60, Prenggan, Kuthagedé, Yogyakarta, Daérah Istiméwa Yogyakarta. Ana ing kéné, para tamu bisa nyeksèni langsung carané gawé tandha mata saka pérak.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. wonderfulisland. "Tom's Silver - Wonderfulisland Indonesia". Wonderfulisland Indonesia (ing basa Inggris). Dijupuk 2017-11-20. 
  2. a b Asik), Spotunik (Liburan Unik Lebih. "Destinasi Wisata Tom's Silver". spotunik.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2017-11-20.