Tlaga Starnberg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tlaga Starnberg lan kutha-kutha ing cedhaké.

Tlaga Starnberg (Jerman: Starnberger See) ing kidulé Bayern, ya iku salah sawijining tlaga paling amba ing Jerman lan minangka obyek darma wisata populér kutha München. Kutha-kutha sing ana ing sisih pinggir tlaga punika Starnberg ing bagian lor, Seeshaupt ing kidulé, saha Tutzing ing sisih kulon. Ana kutha cilik sing diarani Berg, ing cedhaké Starnberg dadi panggonan terkenal amarga kutha iki minangka panggonané Raja Ludwig II saking Bayern ditemokaké kelep ing taun 1886.

Pranala njaba[besut | besut sumber]