Tlaga Chaubunagungamaug

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lake Chaubunagungamaug
Webster Lake
Lake Name.jpg
Name of Lake on bridge
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 501: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Massachusetts" nor "Template:Location map Massachusetts" exists.
PernahWebster, Massachusetts
Koordhinat42°02′30″N 71°50′30″W / 42.04167°N 71.84167°W / 42.04167; -71.84167Koordhinat: 42°02′30″N 71°50′30″W / 42.04167°N 71.84167°W / 42.04167; -71.84167
Negara United States
Ujur3.25 mi (5.23 km)
Alang kang gedhé dhéwé1.125 mi (1.811 km)
Amba1,442 acres (584 ha)
Dawané pasisir117 mi (27 km)
Dhuwuré saka lemah477 feet (145 m)
Pulo8
1 Dawané durung bisa kaukur kanthi akurat.

Tlaga Chaubunagungamaug, uga dikenal minangka Webster Lake, iku sawijining tlaga ing kutha Webster, Massachusetts. Dununge cedhak karo wates Connecticut lan jembaré 1.442 hektar. Wiwit taun 1921, tlaga iki uga dikenal kanthi jeneng sing luwih dawa kanthi 45 huruf sing kasusun patbelas suku kata: Tlaga Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg. Jeneng kasebut narik kawigaten para turis. Danau kasebut wis misuwur ngluwihi Massachusetts Tengah amarga duwe jeneng paling dawa kanggo fitur geografis ing kabeh Amerika Serikat.