Tiying Gading, Selemadeg Kulon, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tiying Gading
Désa
Tiying Gading kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Tiying Gading
Tiying Gading
Tiying Gading kapernah ing Bali
Tiying Gading
Tiying Gading
Tiying Gading kapernah ing Indonésia
Tiying Gading
Tiying Gading
Koordhinat: 8°27′43″S 115°01′29″E / 8.46196°S 115.02485°E / -8.46196; 115.02485Koordhinat: 8°27′43″S 115°01′29″E / 8.46196°S 115.02485°E / -8.46196; 115.02485
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Kulon
Kodhe laladan
administrasi
51.02.03.2007

Tiying Gading iku désa ing Kacamatan Selemadeg Kulon, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Kulon, Tabanan