Wong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Tiyang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaca iki wujud kaca disambiguasi bab Wong
  1. Wong sing ateges jalma manungsa
  2. Wong sing ateges bangsa utawa suku bangsa
  3. Wong sing ateges padunung ing siji tlatah utawa panggonan.