Tisu teles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sa kothak tisu teles.

Tisu teles utawa uga dikenal minangka andhuk teles lan tisu bayi ing kahanan tartamtu yaiku sepotong kertas utawa kain plastik cilik ditelesi. Tisu basah digunakake kanggo ancas ngresiki kaya ta higenitas pribadi lan ngresiki kluwarga . Perusahaan banyu ngelingake wong supaya ora mbuwang tisu teles ing jamban. Iki amarga tisu iki angel diilangi ing banyu lan bisa nyebabake perkara kaya ta kemampetan.[1]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Taylor, Matthew (12 Desember 2017). "Wet Wipes Make Up 93% of Matter Causing UK Sewer Blockages". The Guardian. Dibukak ing 4 Oktober 2019. Check date values in: |date= (pitulung)