Tim nasional bal-balan Papua Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Papua Kulon
Lencana kaos/Lambang Asosiasi
JulukanBiru Putih
AsosiasiAsosiasi Bal-balan Papua Kulon
KonfederasiConIFA
NF Board (biyen)
PelatihAdèk Auleman Korwa
Warna kasiji
Warna kaloro
Warna katelu
Pertandingan internasional pertama
Flag of Republik Papua Kulon Republik Papua Kulon 1–1 Maluku Kidul Flag of Republik Maluku Kidul
(Den Haag; 23 Juni 2005)
Kekalahan terbesar
Flag of Republik Papua Kulon Republik Papua Kulon 2–10 Tamil Eelam Flag of Tamil Eelam
(Den Haag; 21 Desember 2019)

Tim nasional bal-balan Papua Kulon yaiku tim bal-balan saka Pulo Papua bagian kulon. Tim iku ngendika anggota saka NF Board. Tim ikut mlebu ingkang pratelan Piala Donya VIVA 2006, mung, tim iku ora melu.

Ing 23 Juni 2005, Timnas Papua Kulon bermain Piala UNPO ing Den Haag. Tim iku mung dolan ing siji pertandingan ngelawan Maluku Kidul lan berakhir imbang (1-1). Pertandingan dilanjutkake karo penalti sing ngemenangke Maluku Kidul.

Pranala jaba[besut | besut sumber]