This Is the End

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
This Is the End
Gambar:This-is-the-End-Film-Poster.jpg
Poster resmi
Disutradarani
Diprodhuseri
  • Seth Rogen
  • Evan Goldberg
  • James Weaver
  • Tyler Edwards
Diskénariyoni
  • Seth Rogen
  • Evan Goldberg
Adhedhasar
Jay and Seth vs. The Apocalypse
by
  • Seth Rogen
  • Evan Goldberg
  • Jason Stone
Dibintangi
Dimusiki Henry Jackman
Sinématografi Brandon Trost
Dibesut déning Zene Baker
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Columbia Pictures
Tanggal metu
  • Juni 14, 2013 (2013-06-14)
Suwéné
107 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $32 Juta
Kalarisan $126 Juta

This Is the End nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning sutradhara Seth Rogen lan Evan Goldberg. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Seth Rogen lan Evan Goldberg. Juru damel kapasrahaken dhumateng Seth Rogen, EvanGoldberg, James Weaver, lan Tyler Edwards. Wondéné juru paraga ingkang sami kadhapuk maragani filem punika antawisipun James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, lan sanèsipun. This is the End kababar ing surya 14 Juni 2013 déning Columbia Pictures.[2] Kanthi rantaman $32 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $126.[3][4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Sedaya juru paraga maragani minangka dhiri pribadhinipun piyabak-piyambak.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "THIS IS THE END (15)". British Board of Film Classification. April 23, 2013. Dijupuk April 23, 2013. 
  2. Film Bioskop: This is the End diakses 13 Mei 2019
  3. Chitwood, Adam (December 20, 2012). "First Red-Band Clip and Poster for Seth Rogen's THIS IS THE END Starring Jay Baruchel, James Franco, Danny McBride, Jonah Hill, and Many More". Collider.com. Diarsip saka asliné ing December 20, 2012. Dijupuk December 20, 2012. 
  4. Gilbey, Ryan (June 6, 2013). "This is the End: why actors love to play themselves". The Guardian. Dijupuk June 11, 2013. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]