The Twins Effect II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Twins Effect II
TwinsEffect2 Poster.jpg
Juru arah Patrick Leung
Corey Yuen
Juru gawé Albert Lee
Zhao Jianguo
Juru tulis Chan Kin-Chung
Lam Suet
Roy Szeto
Peter Tsi
Michelle Tsui
Juru paraga Charlene Choi
Gillian Chung
Donnie Yen
Jaycee Chan
Wilson Chen
Juru musik Tommy Wai
Sinématografi Chan Chi-ying
Juru besut Cheung Ka-Fai
Suwé
108 menit
Nagara Cithakan:Country data RRT Republik Rakyat Cina
 Hong Kong Hong Kong

The Twins Effect II inggih punika film sekuel saking The Twins ingkang dipunsutradarai déning Cory Yuen/patrick Leung. Cariyosipun dipunwiwiti saking negri Handu ingkang dipunpimpin déning Ratu angkara murka (Qu Ying), lan tiyang kakung dipundadosaken budak. Wonten ramalan menawi wonten tiyang kakung ingkang lair dados raja. Char (Jaycee Chan), inggih punika tiyang kakung lan sederekipun Leaf (Chen Po-lin) nyambut damel dados panglipur kaliling.

Sawekdal kekalihipun ngertos séla ukiran ing peta, kalih ksatrian wadon, Blue (Gillian Chung) lan Spring (Charlene Choi) gabung kaliyan kekalih kakung punika lan sapanunggalipun.[1]

Aktris The Twins Effect II[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.21cineplex.com(dipuntingali tanggal 9 Oktober 2011)
  2. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 9 Oktober 2011)