The Twins Effect II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Twins Effect II
TwinsEffect2 Poster.jpg
Disutradarani Patrick Leung
Corey Yuen
Diprodhuseri Albert Lee
Zhao Jianguo
Ditulis déning Chan Kin-Chung
Lam Suet
Roy Szeto
Peter Tsi
Michelle Tsui
Dibintangi Charlene Choi
Gillian Chung
Donnie Yèn
Jaycee Chan
Wilson Chen
Dimusiki Tommy Wai
Sinématografi Chan Chi-ying
Dibesut déning Cheung Ka-Fai
Suwéné
108 menit
Nagara Cina Republik Rakyat Cina
Hongkong Hong Kong

The Twins Effect II inggih punika filem sekuel saking The Twins ingkang dipunsutradarai déning Cory Yuen/patrick Leung. Cariyosipun dipunwiwiti saking negri Handu ingkang dipunpimpin déning Ratu angkara murka (Qu Ying), lan tiyang kakung dipundadosaken budak. Wonten ramalan manawi wonten tiyang kakung ingkang lair dados raja. Char (Jaycee Chan), inggih punika tiyang kakung lan sederekipun Leaf (Chen Po-lin) nyambut damel dados panglipur kaliling.

Sawekdal kekalihipun ngertos séla ukiran ing peta, kalih ksatrian wadon, Blue (Gillian Chung) lan Spring (Charlene Choi) gabung kaliyan kekalih kakung punika lan sapanunggalipun.[1]

Aktris The Twins Effect II[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.21cineplex.com(dipuntingali tanggal 9 Oktober 2011)
  2. ^ www.imdb.com(dipuntingali tanggal 9 Oktober 2011)