The S.I.G.I.T

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
The Super Insurgent Group of Intemperance Talent
SIGIT.jpg
The S.I.G.I.T manggung
Pratélan latar wuri
Paraban The S.I.G.I.T
Saka Bandung, Indonesia
Génre Pop punk,
Mangsa akarya 1994 (awal), 1997 - 1999, 2002 - saiki (rekaman)
Labèl Reverberation
Sana jaringan

Laman Web The S.I.G.I.T Laman Web MySpace The S.I.G.I.T

The S.I.G.I.T akun ing Last FM
Anggota Aditya
Rekti
Farri
Acil Donar

The S.I.G.I.T ya iku band Indonesia, wiwitan saka kutha Bandung lair malih ing [taun 2002]. Band iki uga diarani band rock and roll Indonesia. Anggotane cacah papat, kagungan digdaya ingkang apik marang musik, iku dadi asal mulane wonten tulisan "Intemperance Talent" ing asmane band. Kaping pisan, The S.I.G.I.T iku lair ing taun 1994 [1] saka acara kumpul-kumpul bareng. Nanging, The S.I.G.I.T nèmbe tekèn kontrak rèkaman ing wayah taun 2002,[2] Band iki uga nggadahi albim lagu 4, ya iku Visible Idea of Perfection (2002), Black Amplifier (2005), Hertz Dyslexia part 1 (2008), lan Hertz Dyslexia part 2 (2009). The S.I.G.I.T naté makarya lan manggung ing nagara Australia. Karya album Black Amplifier (2005) iku direkam malih ing FFWD Studio Australia, judule dadi Visible. . (2006) [1]

Lukisan Profil The S.I.G.I.T

Latar Wuri[besut | besut sumber]

Sejarah[besut | besut sumber]

The S.I.G.I.T' iku dipendhét saka asmane almarhum bapake Rektivianto Yoewono, Sigit Pambudi. Asma Sigit iku dianggo, nanging dijabarake dadi Super Insurgent Group of Interperance Talent supaya dadi luwih becik. Kaping pisan pada ketemu iku ing wayah taun 1994. Rikala iku tasih bèntuk kumpul-kumpul bareng, nulis lagu barèng, lan ngejam barèng.[3].

2004 ya iku taun nalika The S.I.G.I.T miwiti damel rékaman kaliyan studio Spills Records, miwiti damel album asma-piyambak, ya iku uga album kapisan saka band iki. Lagu ingkang laris ya iku Soul Sister, uga siar kaping kathah ing radio Bandung lan kutha Jakarta. Genéya, MTV Trax Magazine maringi panghargyaan dadi Band Rock 'n Roll Apik. The S.I.G.I.T uga dadi band rock garasi ingkang damel lagu latar wuri saka film Catatan Akhir Sekolah, lagu ingkang dipundhut ya iku Did I Ask Your Opinion,

2005, sabanjure medal saka Spills Records, The S.I.G.I.T sampun dadi band ageng. Lagu Black Amplifier uga diputèr ing nagari Singapura lan Malaysia.

2006, band The S.I.G.I.T sampun dhatèng marang FFWD Records kanggo damel album kapindho, ya iku Visible Idea of Perfection

2007, band iki diparingi kaparcayaan kanggo manggung ing nagari Australia [4]. The S.I.G.I.T uga diundhang marang Radio Triple J nagari Australia kanggo pawarta babagan album kapindho, Visible Idea of Perfection [5]. Nalika ing Australia, The S.I.G.I.T uga dadi band ingkang tamu ing acara Caveman, lan damel mini-album saka Visible Idea of Perfection, ya iku Visible....

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Laman Web The S.I.G.I.T Laman Web MySpace The S.I.G.I.T The S.I.G.I.T akun ing Last FM

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id)[1] dipununduh 28 Juli 2012
  2. ^ (id)[2] dipununduh 28 Juli 2012
  3. ^ dipununduh 28 Juli 2012. dipununduh 4 Agustus 2012
  4. ^ . fasterlouder.com http://www.fasterlouder.com.au/news/local/8830/Dallas-Crane-hit-the-road-in-June.htm. Retrieved 14 Maret 2013.  Text "title: The S.I.G.I.T ing Australia " ignored (help); Check date values in: |access-date= (help); Missing or empty |title= (help)
  5. ^ . abc.net.au http://www.abc.net.au/triplej/zan/archive/blog/s1942906.htm. Retrieved 14 Maret 2013.  Text "title: The S.I.G.I.T ing Radio Triple J Australia " ignored (help); Check date values in: |access-date= (help); Missing or empty |title= (help)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_S.I.G.I.T&oldid=985058"