The Rite (filem 2011)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Rite
The Making of a Modern Exorcist
215px
Poster Teater
DisutradaraniMikael Håfström
DiprodhuseriBeau Flynn
Tripp Vinson
Ditulis déningMichael Petroni
AdhedhasarThe Rite: The Making of a Modern Exorcist
déning Matt Baglio
DibintangiAnthony Hopkins
Colin O'Donoghue
Alice Braga
Ciarán Hinds
Rutger Hauer
DimusikiAlex Heffes
SinématografiBen Davis
Dibesut déningPeter Boyle
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros
Tanggal metu
  • Januari 26, 2011 (2011-01-26) (Hollywood premiere)
  • Januari 28, 2011 (2011-01-28)[1]
Suwéné
113 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Italia
Rantaman$37 million[2]
Kalarisan$96,047,633

The Rite nggih punika filem supernatural saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Mikael Håfström lan kaserat déning Michael Petroni.[3] Hal Filem punika kadamel adhedhasar saking buku anggitanipun Matt Baglio : The Rite:The Making of a Modern Exorcist.[4][5] Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Beau Flynn lan Tripp VInson. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Alex Heffes. Sinematografi dipuncakaken déning Ben Davis. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Peter Boyle. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani film antawisipun Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue , Alice Braga, lan Rutger Hauer.[6] Pamundhutan gambar kagem filem punika kalaksanan wonten ing Roma, Budapest,[7] lan Blue Island, The Rite kababar ing surya 28 Januari 2011.[8][8][9][10]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]