The Place Beyond the Pines

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

{

The Place Beyond the Pines
The Place Beyond the Pines Poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Derek Cianfrance
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning
  • Derek Cianfrance
  • Ben Coccio
Dibintangi
Dimusiki Mike Patton
Sinématografi Sean Bobbitt
Dibesut déning
  • Jim Helton
  • Ron Patane
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Focus Features
Tanggal metu
  • Sèptèmber 7, 2012 (2012-09-07) (TIFF)
  • Maret 29, 2013 (2013-03-29) (Amérika Sarékat)
Suwéné
140 menit[1]
Nagara Amérika Sarékat
Basa Basa Inggris
Rantaman $15 yuta[2][3]
Kalarisan $47 yuta[4]

The Place Beyond the Pines iku filem sandiwara kriminal saka Amérika Sarékat sing digawé taun 2012. Filem iki disutradarani Derek Cianfrance, adhedhasar skénario sing diangit déning Cianfrance, Ben Coccio, lan Darius Marder. Sapérang juru paraga sing main ing filem iki antarané Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes, Dane DeHaan, Ben Mendelsohn, Rose Byrne, Mahershala Ali, Bruce Greenwood, Harris Yulin, lan Ray Liotta.[2][5][6][7]

Latar wuri[besut | besut sumber]

The Place Beyond the Pines nyritakké Luke (Ryan Gosling), sawijiné paraga akrobat minangka pembalap sing ninggal bojoné, Romina (Eva Mendes) lan anaké, Jason, jalaran mèlu pagelaran. Nanging sawisé mulih setaun sabanjuré, Luke kaget amarga bojoné wis pacangan karo priya liya. Dhèwèké rumangsa ésih duwé tanggung jawab tumrap anak lan bojoné kang ditinggalaké. Luke nemoni Robin (Mendelsohn), gawé rèngrèngan arep ngrampok bank. Apesé, dhèwèké malah terus urusan karo pulisi jenengé Avery (Bradley Cooper), lan perkara kuwi dadi tambah ruwet. Avery sing bingung lan rumangsa salah, awit limalas taun sabanjuré nalika anaké Luke lan Romina, ya iku yakni Jason (Dane DeHaan) wis ngancik diwasa.[8][9] Filme paling anyar pakaryané Derek Cianfrance iki critané dipérang dadi telung babak sing ana sambung-raketé siji lan sijiné. Reroncèné carita dibabar jalaran sabab-musabab ing saben perangané. Babak kapisan sing diparagani déning Ryan Gosling bisa jejuluk dhasar lan wot kanggo filem sabanjuré. Babak kapindho ngangkat carita bab kabingungan lan rasa salah Avery tumrap Luke lan uga perkarané ing donyané kepolisian. Babak katelu, saindhengé carita isiné panggolèkané jati diri sarta samubarang patemon antarané anaké Luke karo Avery. Kajaba saka telung carita sing sesambungan, filem iki nduwéni tema sing padha, ya kuwi bab sesambungan antarané bapak lan anaké.

Ing babak kapisan sing dimainké déning Ryan Gosling dadi daya tarik dhéwéké, dhéwéké duwé pangaribawa marang dalan carita ing carita sabanjuré.[10][11][12][13]

Box office[besut | besut sumber]

The Place Beyond the Pines dibabar ana ing pangaji Toronto International Film Festival tanggal 7 September 2012. Filem iki dibabar kanthi winates kanggo para pamirsa ing Amérika Sarékat, tanggal 29 Maret 2013 lan uga dibabar sadonya ing tanggal 12 April 2013. Filem iki kasil ngumpulké bathi cacahé $279.457 saka patang papan pamuteran, kanthi rata-rata $69.864 saben gedhong biyoskup. Pungkasané kasil $21.403.519 ing Amérikah Lor, lan $14.082.089 ing saliyané Amérikah Lor. Pungkasane, gunggung bathiné sadonya sing ditampa $35,485,608, sing $15 yuta luwih akèh saka béya gawé film iki.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "The Place Beyond the Pines". Australian Classification. Department of Communications and the Arts. 2013-03-14. Dijupuk 2017-02-13. Duration: 140 minutes 
  2. ^ a b "The Place Beyond the Pines (2013)". Box Office Mojo. 
  3. ^ Fleming, Jr., Mike (January 10, 2012). "Indie Film Producers Lynette Howell And Jamie Patricof Launch Electric City Banner". Deadline. Dijupuk November 18, 2014. 
  4. ^ http://www.the-numbers.com/movie/Place-Beyond-the-Pines-The#tab=summary
  5. ^ Pearson, Jonathan.
  6. ^ Scott, A. O. (March 28, 2013). "Good Intentions, Paving the Usual". The New York Times. 
  7. ^ Chitwood, Adam (October 16, 2012). "The Place Beyond the Pines, Starring Ryan Gosling and Bradley Cooper, Set for Limited Release on March 29, 2013". Collider. Dijupuk October 17, 2012. 
  8. ^ Rooney, David. "The Place Beyond the Pines: Toronto Review". The Hollywood Reporter. Dijupuk 18 March 2013. 
  9. ^ Collin, Robbie (2013-04-11). "The Place Beyond the Pines, review". 
  10. ^ "The Place Beyond the Pines". Rotten Tomatoes (Flixster). 2013-01-21. 
  11. ^ "The Place Beyond The Pines Reviews". Metacritic (CBS Interactive). Dijupuk 18 March 2013. 
  12. ^ Jagernauth, Kevin (2012-09-07). "TIFF Review: 'The Place Beyond The Pines' A Searing Tale Of Fathers, Sons & The Legacy Of Sins". The Playlist. Dijupuk 18 March 2013. 
  13. ^ Gonzalez, Ed (2013-03-15). "The Place Beyond The Pines". Slant Magazine. Dijupuk 18 March 2013. 

Cathetan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]