The Perfect Guy (film 2015)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Perfect Guy
Gambar:ThePerfectGuyPoster.jpg
Theatrical release poster
Juru arah David M. Rosenthal
Juru gawé
  • Tommy Oliver * Nicole Rocklin * Wendy Rhoads * Darryl Taja
Juru adegan Tyger Williams
Juru carita
Juru paraga
Juru musik
Sinématografi Peter Simonite[1]
Juru besut Joan Sobel
Juru dum Screen Gems
Tanggal babar
  • Sèptèmber 2, 2015 (2015-09-02) (Los Angeles premiere)
  • Sèptèmber 11, 2015 (2015-09-11) (United States)
Suwé
100 minutes[2]
Nagara United States
Basa Inggris
Rantaman $12 million[3]
Kalarisan $60.3 million[3]

The Perfect Guy nggih punika sesirahipun pilem thriller saking Amérika Sarékat ingkang kadamel ing taun 2015. Pilem punika dipunarahaken déning David M. Rosenthal, adhedhasar saking skénario anggitanipun Alan B. McElroy lan Tyger Williams,. Para juru paraga ingkang dipunpracaya maragani pilem punika antawisipun Sanaa Lathan minangka Leah Vaughn, Michael Ealy minangka Carter DUncan, Morris Chestnut minangka David King, Tess Harper minangka Mrs. McCarthy, Charles S. Dutton minangka Roger Vaughn, L. Scott Caldwell minangka Evelyn Vaughn, Kathryn Morris minangka Karen, lans anèsipun. Ealy lan Lathan kepara ugi nyengkuyung minangka juru damel palaksana. The Perfect Guy dipunbabar ing surya 11 Sèptèmber 2015.5. lan kasil ngempalaken arta gunggung $60 yuta kados ingkang kacathet ing box office. Wondéné ragat ingkang sampun medal inggih punika $12 yuta. Éwasemanten, pilem punika mboten patos katampi déning para pamirsa lan juru kritik.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Pandamelan pilem The Perfect Guy kawiwitan surya 6 Agustus 2014, ing Los Angeles.[4] Pamundhutan gambar pilem punika dipuncakaken ing wanci dalu, lan langkung asring ngginaaken kamera digital Sony lan lensa anamorphic. Kathah adhégan (jejer) ingkang kapundhut kanthi ngginaaken cahya ingkang wingit awit saking punika kekajenganipun David supados pilem punika ketawis radi peteng, kados ngendikanipun Peter Simonite. Pamundhutan gambar The Perfect Guy namung 34 dinten, pungkasanipun ing Los Angeles samadyaning Sèptèmber 2014.[1]

Ing surya 3 Juni 2015, Screen Gems nepanganek trailer kapisan minangkani promosi pilem The Perfect Guy kapasang wonten laman USA Today.[5] Pilem punika kadamel lumantar format Dolby Vision ing Dolby Cinema Amérika Lèr.[6]

The Perfect Guy kasil ngempalaken arta $57 yuta saking panggiyaran ing Amérika Sarékat lan Kanada, lan langkung saking $3.2 yuta ing tlatah sanèsipun, kanthi gunggung kasil ngancik $60.3 yuta, wondéné ragat ingkang sampun dipundalaken dumugi $12 juta.[3] Miturut Sony, pilem punika prayoginipun mboten dipungiyaraken ing ngarsanipun para juru kritik.[7][8] The Perfect Guy dipungiyaraken ing dinten Jemuwah 11 Sèptèmber 2015, lan kasih ngempalaken $9.9 yuta dinten punika.[9][10][11] The Perfect Guy ugi kacawisaken lumantar format DVD lan Blu-ray ingkang kababar surya 29 Désèmber 2015.[12]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "‘Perfect Guy’ Cinematographer Peter Simonite Talks About Night Filming - Variety". Variety. Dijupuk 29 January 2015. 
  2. ^ "THE PERFECT GUY (15)". British Board of Film Classification. July 20, 2015. Dijupuk July 20, 2015. 
  3. ^ a b c "The Perfect Guy (2015)". Box Office Mojo. Dijupuk January 29, 2016. 
  4. ^ "Screen Gems Begins Production On The Thriller 'The Perfect Guy' Starring Sanaa Lathan, Michael Ealy And Morris Chestnut". Cnbc.com. 2014-08-06. Dijupuk 2014-08-14. 
  5. ^ "Trailer: 'The Perfect Guy'". Usatoday.com. 2015-05-29. Dijupuk 2015-06-21. 
  6. ^ Carolyn Giardina (November 16, 2015). "'Star Wars' Dolby Cinema Release Could Push Forward the New Format". The Hollywood Reporter. Dijupuk November 17, 2015. 
  7. ^ "Critics not allowed to see ‘The Perfect Guy’ | The Kansas City Star". Kansascity.com. 2015-09-09. Dijupuk 2015-09-15. 
  8. ^ McClintock, Pamela (2015-09-09). "Box-Office Preview: 'The Visit,' 'Perfect Guy' Eye Close Race for No. 1". Hollywood Reporter. Dijupuk 2015-09-15. 
  9. ^ "'Perfect Guy' Tops Friday Box Office, Shyamalan's 'Visit' Opens Strong Second". Box Office Mojo. 2015-09-11. Dijupuk 2015-09-15. 
  10. ^ Busch, Anita. "‘The Perfect Guy’ Edges Out ‘The Visit’ To Take No. 1 — B.O. Final". Deadline. Dijupuk 2015-09-15. 
  11. ^ "'Perfect Guy' Takes Weekend #1 With Shyamalan's 'Visit' a Close Second". Box Office Mojo. Dijupuk 2015-09-15. 
  12. ^ http://www.dvdsreleasedates.com/movies/7581/the-perfect-guy

Pranala njawi[besut | besut sumber]