The Net (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Net
Netposter1995.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Irwin Winkler
Diprodhuseri Irwin Winkler
Rob Cowan
Ditulis
déning
John Brancato and Michael Ferris
Dibintangi Sandra Bullock
Jeremy Northam
Dennis Miller
Dimusiki Mark Isham
Sinématografi Jack N. Green
Dibesut
déning
Richard Halsey
Dibabar
déning
Columbia Pictures
Tanggal metu
  • Juli 28, 1995 (1995-07-28)
Suwéné
114 minutes
Nagara United States
Basa Inggris
Rantaman $22 million
Kalarisan $110,627,965

The Net inggih punika filem siber laga saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 1995. Filem punika dipunsutradarani Irwin Winkler, adhedhasar skénario anggitanipun John Brancato lan Michael Ferris. Para jugu paraga ingkang dipunpracaya maragani filem punika antawisipun Sandra Bullock, Jeremy Northam, lan Dennis Miller.[1] The Net dipunbabar ing surya 28 Juli 1995 déning Columbia Pictures.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Sandra Bullock minangka Angela Bennett
  • Jeremy Northam minangka Jack Devlin
  • Dennis Miller minangka Dr. Alan Champion
  • Diane Baker minangka Mrs. Bennett
  • Wendy Gazelle minangka Ruth Marx
  • Ken Howard minangka Michael Bergstrom
  • Ray McKinnon minangka Dale Hessman
  • Robert Gossett minangka Ben Phillips
  • Wren T. Brown minangka Trooper

Prodhuksi[besut | besut sumber]

Pada Oktober 1994, Bullock menyatakan kesediaannya terlibat dalam produksi film The Net yang dikerjakan pertengahan Januari sampai dengan 10 April 1995.[2] Prosès produksi The Net dilaksanakan di San Francisco's Moscone Center dan Macworld pada 5 January 1995,[3] dilanjutkan di Washington, D.C. pada April 1995, kanthi kasil ngempalaken arta dumugi $110,627,965.[4][5][6][7]

Filem punika naté dipungiyaraken sinambungan kanthi sesirah ingkang sami wonten stasiyun televisi, ingkang dipunsengkuyung déning juru paraga Brooke Langton minangka Angela Bennett. Setunggalipun filem candhakan kanthi sesirah The Net 2.0, dipunparagani déning Nikki DeLoach minangka Hope Cassidy lan dipunsutradarani Charles Winkler, putera saking Irwin Winkler, ingkang dipunbabar awujud vidio ing taun 2006.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ What We Learned About Technology From 1995′s The Net
  2. ^ "Thriller may 'Net' Actress Over $2 Million".
  3. ^ "She Parked The Bus Outside".
  4. ^ Marilyn Beck & Stacy Jenel Smith (March 1, 1995).
  5. ^ "The Net at Box Office Mojo".
  6. ^ "The Net Movie Reviews".
  7. ^ Owen Gleiberman (August 4, 1995).

Pranala njawi[besut | besut sumber]