The Great Wall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
The Great Wall
Tradhisional長城
Prasaja长城
MandharinCháng Chéng
DisutradaraniZhang Yimou
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning
Dibintangi
DimusikiRamin Djawadi[2]
SinématografiStuart Dryburgh
Dibesut déningCraig Wood
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
Tanggal metu
Nagara
  • Amerika Serikat
  • China[1]
BasaInggris
Rantaman$135–160 yuta[5][6]

The Great Wall yaiku filem aksi petualangan-monster fantasi ilmiah 3D Amerika Sarekat-Tiongkok sing disutradharani dening Zhang Yimou lan ditulis dening Tony Gilroy, Carlo Bernard, Doug Miro, Max Brooks, Edward Zwick, lan Marshall Herskovitz. Film kasebut dibintangi dening Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe, lan Andy Lau.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c "Legendary Announces Cast for THE GREAT WALL". legendary.com. March 11, 2015. Diarsip saka sing asli ing 2015-04-24. Dibukak ing March 31, 2015. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  2. "Ramin Djawadi to Score 'The Great Wall'". Film Music Reporter. August 18, 2015. Dibukak ing August 18, 2015.
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng NovemberRelease
  4. a b "长城(2016)". cbooo.cn (ing basa Chinese). Dibukak ing October 30, 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  5. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng BudgetVariety
  6. Patrick Brzeski (May 14, 2016). "Wanda's Legendary Lost $500 Million in 2015, Chinese Filing Reveals". The Hollywood Reporter. Dibukak ing May 15, 2016.

Pranala jaba[besut | besut sumber]