The Darkest Hour

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Darkest Hour nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Chris Gorak. Skénariyo kagem filem punika dipunanggit déning Jon Spaihts, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Leslie Bohem, M.T. Ahem, lan Jon Spaiths. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Rachael Taylor, Max Minghella, lan Joel Kinnaman. The Darkest Hour dipunbabar ing 22 Desember 2011 déning Summit Entertainment. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika namung kasil ngempalaken arta dumugi $49,414,000. Sinaosa nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $30 yuta, nanging kalebet nguciwani, amargi mboten kathah juru kritik ingkang maringi pangalembana.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]