The Darkest Hour

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Darkest Hour
215px
Poster rilis teatrikal
DisutradaraniChris Gorak
DiprodhuseriTimur Bekmambetov
Tom Jacobson
DiskénariyoniJon Spaihts
Carita déningLeslie Bohem
M.T. Ahern
Jon Spaiths
DibintangiEmile Hirsch
Olivia Thirlby
Rachael Taylor
Max Minghella
Joel Kinnaman
Joshua Seth
DimusikiTyler Bates
SinématografiScott Kevan
Dibesut déningFernando Villena
Priscilla Nedd-Friendly
Doobie White
Perusahaan
prodhuksi
Summit Entertainment
Regency Enterprises
New Regency
Bazelves Productions
The Jacobson Company
Dibabar déningSummit Entertainment
Tanggal metu
22 Desember 2011
Suwéné
89 menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$30 juta[2]
Kalarisan$49,414,000 [3]

The Darkest Hour nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Chris Gorak. Skénariyo kagem filem punika dipunanggit déning Jon Spaihts, adhedhasar saking cariyos pakaryanipun Leslie Bohem, M.T. Ahem, lan Jon Spaiths. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Rachael Taylor, Max Minghella, lan Joel Kinnaman. The Darkest Hour dipunbabar ing 22 Desember 2011 déning Summit Entertainment. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika namung kasil ngempalaken arta dumugi $49,414,000. Sinaosa nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $30 yuta, nanging kalebet nguciwani, amargi mboten kathah juru kritik ingkang maringi pangalembana.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]