The Boys (album)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Infobox Album

The Boys inggih punika album studio kaping tiga saking girlband saking Korea Kidul, Girls Generation. Album punika dipunrilis tanggal 19 Oktober 2011 ing Korea Kidul kalian singel utami judulipun "The Boys".

Riwayat[sunting | sunting sumber]

Ing sasi Agustus 2011, SM Entertainment nutur menawi Girls' Generation badhe comeback ing September kalian album kaping tiga, ananging tanggal rilisipun dipunundur ngantos sasi Oktober amargi kacilakaan dening Sooyoung.[1]

Album kaping tiga SNSD punika dipunproduseri dening produser Teddy Riley, sareng kalian Yoo Youngjin, Kim Younghoo, Hitchiker, Kenzie, Hwang Sungjae, lan sapanunggalipun. Album punika uga gadhahi tembang hit SNSD ing Jepang Mr Taxi. kalian tembang ingkang dipunsert dening Sooyoung gadhahi judul Spring Day (How Great is Your Love), Telepathy genreipun syhnthpop, Say Yes lan sapanungalipun cacahipun wonten 12 tembang. Kagem SNSD, awujudipun album punika unik. 'The Boys' dipunwadahipun dening kaleng persegi isinipun CD, kartu pos, booklet, poster grup, lan poster piyambak saking anggota SNSD.

Lajeng punika wonten kalih teaser video, ananging SM Entertaiment tesih badhe rilis teaser video klipipun ing tanggal 15 lan 17 Oktober ing situs resmi SNSD, Youtube lan Facebook SM Town.[2]

Daftar Tembang[sunting | sunting sumber]

No. Judhul Panulis lirik Penyusun musik Aransemen Durasi
1. "The Boys"   Yoo Youngjin Teddy Riley, DOM, Kim Taesung, Richard Gracia Teddy Riley, DOM, Kim Taesung, Richard Gracia 3:48
2. "텔레파시" (Telepathy) Kim Boomin Hitchhiker Hitchhiker 3:45
3. "Say Yes"   Kim Younghoo Kim Younghoo Kim Younghoo 3:46
4. "Trick"   Jo Yoonkyung Sam McCarthy, Martin Hansen, Sarah Lundback Sam McCarthy, Martin Hansen, Sarah Lundback 3:15
5. "봄날" (How Great Is Your Love) Choi Sooyoung Jean T. Na Kim Yongshin, Kim Taesung 3:54
6. "My J"   Hwang Sungje Hwang Sungje Hwang Sungje 3:53
7. "Oscar"   Kim Jungbae Kenzie Kenzie 3:23
8. "Top Secret"   Hong Jiyu Sharon Vaughn, Mathias Peter Venge, Peter Lars Wennerberg, Gabriella Jelena Jangfeldt Sharon Vaughn, Mathias Peter Venge, Peter Lars Wennerberg, Gabriella Jelena Jangfeldt 2:59
9. "Lazy Girl"   Kim Taeyoon Thomas Troelsen, Lucas Secon, Mikkel Remee Im Kwangwook 3:05
10. "제자리걸음" (Sunflower) Kim Boomin Hitchhiker Hitchhiker 3:50
11. "비타민" (Vitamin) Hwang Hyun Hwang Hyun Hwang Hyun 3:09
12. "Mr. Taxi" (versi Korea) Jung Hyeyoung STY, Scott Mann, Chad Royce, Paolo Prudencio, Allison Veltz STY, Scott Mann, Chad Royce, Paolo Prudencio, Allison Veltz 3:32

Tangga tambang[sunting | sunting sumber]

Judhul Posisi paling dhuwur
Gaon
[3]
Billboard K-pop Hot 100
[4]
"The Boys" 1 1
"Telepathy" 23 26
"Say Yes" 31 37
"Trick" 29 33
"How Great is Your Love" 27 31
"My J" 44 -
"Oscar" 42 -
"Top Secret" 37 46
"Lazy Girl" 43 -
"Sunflower" 41 -
"Vitamin" 35 41
"Mr. Taxi (versi Korea)" 14 15
"The Boys (versi Inggris)" 62 -

Sejarah Dipunrilis[sunting | sunting sumber]

Negara Tanggal Label Format
Bendera_Koréa Kidul Koréa Kidul
19 Oktober 2011
SM Entertainment
CD, download digital
Flag of Singapura Singapura
Universal Music Group
CD
Bendera_Filipina Filipina


29 October 2011
Flag of Jepang Jepang
5 November 2011
Nayutawave Records
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
19 November 2011
Interscope Records


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Boys_(album)&oldid=860257"