The Boys (album)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Infobox Album

The Boys inggih punika album studio kaping tiga saking girlband saking Koréa Kidul, Girls Generation. Album punika dipunrilis tanggal 19 Oktober 2011 ing Koréa Kidul kaliyan singel utami judulipun "The Boys".

Riwayat[besut | besut sumber]

Ing sasi Agustus 2011, SM Entertainment nutur manawi Girls' Generation badhé comeback ing September kaliyan album kaping tiga, ananging tanggal rilisipun dipunundur ngantos sasi Oktober amargi kacilakaan déning Sooyoung.[1]

Album kaping tiga SNSD punika dipunprodhuseri Teddy Riley, sareng kaliyan Yoo Youngjin, Kim Younghoo, Hitchiker, Kenzie, Hwang Sungjae, lan sapanunggalipun. Album punika uga gadhah tembang hit SNSD ing Jepang Mr Taxi. kaliyan tembang ingkang dipunsert déning Sooyoung gadhah judhul Spring Day (How Great is Your Love), Telepathy genreipun syhnthpop, Say Yes lan sapanungalipun cacahipun wonten 12 tembang. Kagem SNSD, awujudipun album punika unik. 'The Boys' dipunwadahipun déning kaleng persegi isinipun CD, kartu pos, booklet, poster grup, lan poster piyambak saking anggota SNSD.

Lajeng punika wonten kalih teaser video, ananging SM Entertaiment tesih badhé rilis teaser video klipipun ing tanggal 15 lan 17 Oktober ing situs resmi SNSD, Youtube lan Facebook SM Town.[2]

Pratélan Tembang[besut | besut sumber]

No. Judhul Panulis lirik Penyusun musik Aransemen Durasi
1. "The Boys"   Yoo Youngjin Teddy Riley, DOM, Kim Taesung, Richard Gracia Teddy Riley, DOM, Kim Taesung, Richard Gracia 3:48
2. "텔레파시" (Telepathy) Kim Boomin Hitchhiker Hitchhiker 3:45
3. "Say Yes"   Kim Younghoo Kim Younghoo Kim Younghoo 3:46
4. "Trick"   Jo Yoonkyung Sam McCarthy, Martin Hansen, Sarah Lundback Sam McCarthy, Martin Hansen, Sarah Lundback 3:15
5. "봄날" (How Great Is Your Love) Choi Sooyoung Jean T. Na Kim Yongshin, Kim Taesung 3:54
6. "My J"   Hwang Sungje Hwang Sungje Hwang Sungje 3:53
7. "Oscar"   Kim Jungbae Kenzie Kenzie 3:23
8. "Top Secret"   Hong Jiyu Sharon Vaughn, Mathias Peter Venge, Peter Lars Wennerberg, Gabriella Jelena Jangfeldt Sharon Vaughn, Mathias Peter Venge, Peter Lars Wennerberg, Gabriella Jelena Jangfeldt 2:59
9. "Lazy Girl"   Kim Taeyoon Thomas Troelsen, Lucas Secon, Mikkel Remee Im Kwangwook 3:05
10. "제자리걸음" (Sunflower) Kim Boomin Hitchhiker Hitchhiker 3:50
11. "비타민" (Vitamin) Hwang Hyun Hwang Hyun Hwang Hyun 3:09
12. "Mr. Taxi" (versi Koréa) Jung Hyeyoung STY, Scott Mann, Chad Royce, Paolo Prudencio, Allison Veltz STY, Scott Mann, Chad Royce, Paolo Prudencio, Allison Veltz 3:32

Tangga tambang[besut | besut sumber]

Judhul Posisi paling dhuwur
Gaon
[3]
Billboard K-pop Hot 100
[4]
"The Boys" 1 1
"Telepathy" 23 26
"Say Yes" 31 37
"Trick" 29 33
"How Great is Your Love" 27 31
"My J" 44 -
"Oscar" 42 -
"Top Secret" 37 46
"Lazy Girl" 43 -
"Sunflower" 41 -
"Vitamin" 35 41
"Mr. Taxi (versi Koréa)" 14 15
"The Boys (versi Inggris)" 62 -

Sajarah Dipunrilis[besut | besut sumber]

Nagara Tanggal Label Format
Bendera_Koréa Kidul Koréa Kidul
19 Oktober 2011
SM Entertainment
CD, download digital
Singapura Singapura
Universal Music Group
CD
Bendera_Filipina Filipina


29 October 2011
 Jepang
5 November 2011
Nayutawave Records
Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
19 November 2011
Interscope Records

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (ing basa Koréa)"소시, 3집 韓발매연기 공식발표 "美앨범발매때문"". Star News. January 21, 2010. Dijupuk October 2, 2011. 
  2. ^ hot.detik.com(dipuntingali tanggal 16 Januari 2012)
  3. ^ "Gaon Chart Search" (ing basa Koréa). Gaon Chart. 
  4. ^ "Billboard Launches K-Pop Hot 100 Chart, Sistar Debuts at Number 1" (ing basa Inggris). Billboard.