The Bourne Legacy (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
The Bourne Legacy
Gambar:The Bourne Legacy Poster.jpg
Poster Film
DisutradaraniTony Gilroy
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning
  • Tony Gilroy
AdhedhasarBourne series
déning Robert Ludlum
Dibintangi
DimusikiJames Newton Howard
SinématografiRobert Elswit
Dibesut déningJohn Gilroy
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningUniversal Pictures
Tanggal metu
  • Agustus 10, 2012 (2012-08-10)
Suwéné
135 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$125 Juta[2]
Kalarisan$276,144,750[2]

The Bourne Legacy nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2012 Filem punika kaarahaken déning Tony Gilroy. Wondéné skénario kaanggit déning Tony Gilroy lan Dan Gilroy, adhedhasar saking Bourne series pakaryanipun Robert Ludlum. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Frank Marshall sesarengan Patick Crowley. James Newton Howard dipun pasrahi tanggel jawab babagan musik, sinematografi kapasrahaken dhumateng Robert Elswit. Jurua paraga ingkang kadhapun sami maragani antawisipun Jeremy Renner, Rachel Weisz, lan Edward Norton. The Bourne Legacy kababar ing surya 10 Agustus 2012.[3][4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The Bourne Legacy". British Board of Film Classification. July 23, 2012. Dijupuk August 12, 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  2. a b "The Bourne Legacy". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk October 8, 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. Kit, Borys (August 21, 2009). "Next 'Bourne' lands scribe". Film Journal International. Dijupuk July 11, 2012. 
  4. Sperling, Nicole (December 4, 2009). "Matt Damon on 'Bourne 4': 'I wouldn't do it without Paul Greengrass'". Entertainment Weekly. Diarsip saka sing asli ing December 6, 2009. Dijupuk December 5, 2009. 
  5. Hewitt, Chris (February 1, 2010). "Will The Next Bourne Be A Prequel?". Empire. Dijupuk June 30, 2010. 
  6. Sperling, Nicole (June 9, 2010). "Tony Gilroy penning a fourth 'Bourne' script". Entertainment Weekly. Diarsip saka sing asli ing June 15, 2010. Dijupuk June 30, 2010. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]