Tepas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱ꧀ꦧꦱꦗꦮ꧉
Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa
bauwarna bébas abasa Jawa

Gunggung artikel: 49.439
Ora bisa ndeleng aksara Jawané?

Budaya Filsafat Géografi Ulah raga Pulitik Sajarah Seni Sosiologi Tèknologi Tokoh
Artikel pinilih Wikipédia iku apa?
Josh Gippert (klambèn biru) nalika nlitèni layang palimpsèst ing Gunung Sinai
Josh Gippert (klambèn biru) nalika nlitèni layang palimpsèst ing Gunung Sinai

Jost Gippert (/ˈjoːst ˈgɪpʰɐt/, wiyos ing Winz-Niederwenigern, sapunika sabagéyan Hattingen, Jerman, 12 Maret 1956; yuswa 60 warsa) inggih punika linguis Jerman lan profésor ing linguistik komparatif wonten ing Institut Linguistik Èmpiris, Universitas Goethe Frankfurt. Piyambakipun mendeng dhateng basa-basa laladan Kaukasus, lan sampun mbabar kathah serat bab linguistik. (Waca terusané)

Wikipédia iku bauwarna sarwabasa sing kena dibesut, disalin, didum kanthi bébas déning sapa-sapa. Ing Wikipédia Jawa, tekan sapréné ana wong 28.458 sing tau njajal ndarma kawruh nganti dumadi ana 49.439 artikel mawa basa Jawa.

Wikipédia iku nampa sapa waé, kalebu sampéyan. Ayo padha mèlu paguyuban Wikipédia lan tembayatan nedya ngamardika ing kawruh!

Gambar pinilih Dina iki kala kawuri

Paon blanc Madère 2008.jpg
Merak Indhia mawa kahanan langka sing ingaran léukisme. Ulesé sing normalé riyah-riyah bisa mung dadi putih. Poto déning Félix Potuit.

Proyèk liyané
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tepas&oldid=1061720"