Tepas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱ꧀ꦧꦱꦗꦮ꧉
Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa
bauwarna bébas abasa Jawa

Gunggung artikel: 50.302
Ora bisa ndeleng aksara Jawané?

Budaya Filsafat Géografi Ulah raga Pulitik Sajarah Seni Sosiologi Tèknologi Tokoh
Artikel pinilih Wikipédia iku apa?
Sawiji kaca saka rontal abasa Tamil.
Sawiji kaca saka rontal abasa Tamil.

Aksara Tamil (தமிழ் அரிச்சுவடி tamiḻ ariccuvaṭi) iku aksara abugida sing diuri-uri wong Tamil lan panyatur basa Tamil ing India, Sri Lanka, Malaysia, lan ing manéka papan. Aksara iki kanggo nulisaké basa Tamil lan uga basa Sangsekerta, minangka basa ing sambahyangan. Kanggo nulisaké basa Sangsekerta, dianggo huruf wyanjana (konsonan) lan sandhangan (diakritik) sing dudu saka aksara Tamil. Basa-basa minoritas kayata basa Saurashtra, Badaga, Irula, lan Paniya uga ditulis nganggo aksara Tamil.
(Candhaké)

Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi sing kena dibesut, disalin, lan didum kanthi bébas déning sapa waé. Ing Wikipédia Jawa, tekan saiki ana wong 31.690 sing tau njajal awèh kawruh nganti dumadi 50.302 artikel ing basa Jawa.

Wikipédia iku nampa sapa waé sing kepéngin awèh kawruh, kalebu panjenengan. Ayo padha mèlua pakumpulan Wikipédia sing mbudidaya mbébasaké kawruh!

Gambar pinilih Dina iki kala kawuri

1 singapore national day parade 2011 fireworks.jpg
Kembang api kadeleng saka Marina Bay Sands rikala Pratayangé Parade Dina Nasional Singapura taun 2011.

Proyèk liyané